E-learning opnames

Wij ontzorgen e-learning ontwikkelaars en content creators met onze studio opname faciliteiten

E-learnings, E-training, Explainer video’s, Weblessen, Teleleren, Digicursussen – online leren is here to stay! Ontdek de ongekende schaalbaarheid van online trainingen en maak een slimme investering in jouw trainingsaanbod.

Starten met je eigen schaalbare E-learning aanbod? Je hebt content, je hebt een website, maar wat nu? ImpactAll ontzorgd trainingsbureau’s en content creators bij het opnemen, editen en online plaatsen van jouw e-learnings. Onze professionele video studio faciliteiten staan garant voor een professioneel product wat gezien en gehoord mag worden.

Bij ImpactAll zorgen we niet alleen voor de perfecte beeld- en geluidskwaliteit, maar we kunnen je ook helpen om jezelf beter te presenteren op het podium of voor de camera. Kijk voor de mogelijkheden naar ons trainingsaanbod.

E-learning ontwikkeling voor

Nicol.nl

Nicol Tadema van Nicol.nl heeft al twee programma’s bij ons opgenomen en de resultaten zijn verbluffend! Elk programma bevat maar liefst 10 video’s van ongeveer een kwartier. Deze waardevolle trainingen zijn nu beschikbaar op Nicol’s website en de reacties zijn overweldigend positief. Ze helpen mensen bij het versterken van hun schriftelijke vaardigheden.